duminică, 8 martie 2015

Locul gol din tine

E spațiul acela în care vrei să pui ce ai mai frumos și ce prețuiești mai mult dar care rămâne de multe ori gol, care adună lipsa, dar unde vei așeza mereu oameni dragi. Poate fi locul din casa ta ori din inima ta, e un loc doar al tău în care aduni amintiri ca mai apoi să le ștergi, aduni speranțe ca mai apoi să se preschimbe în lacrimi, e locul în care poți iubi și poți suferi în egală măsură.

Nu o să-ți dea nimeni o hartă ca să atingi această destinație din tine, dacă nu ai găsit-o până acum înseamnă ca nu ți-ai dorit cu adevărat, că nu ai avut nevoie...până acum, apoi începi disperat să cercetezi, să scormonești, să deranjezi alte spații din inima ta căutându-ți liniștea sediului în care tu ești unic proprietar. Se spune că dacă inima îți este goală ea va fi mereu pregătită pentru oricine va veni, va fi receptivă la orice. Însă în inima celui ce nu iubește cu adevărat, multe persoane își pot găsi locul, dar în inima celui ce iubește doar acea persoană.

Cum știi că cineva este potrivit pentru a acoperi spațiul gol, acel hău care capătă contur pe zi ce trece? Trebuie să alegi persoana care îți poate citi în suflet pentru că aceea întotdeauna va avea un loc special în inima ta, iar restul vor cutreiera neștiind încotro se îndreaptă ca mai apoi să-și continue drumul.

Niciun comentariu: